KENNEL FAIRMOORS » HVALPE/PUPPIES » A- KULDET / A- LITTER
Jonas vom Räuberweg

ZB-Nr.: 110867
DOB: 08.03.2005
Deutcher Champion (VDH)
HD: +/-, ED +/-
BH, ZTP, VPG2
Far: Mambo von der Grossener Ranch
Mor: Freya vom Räuberweg
Parring / Breeding
Jonas vom Räuberweg

x

Heitah's Piña


En tæve født den 19. januar 2011

One female puppie born january 19.

Heitah's Piña

DKK nr.: DK10001/2007
DOB: 03.05.2007
HD: A, ED 1, BpB
Far: Heitah's Miro
Mor: Arzadon Ximena

Index pr. 1.11.2010
Tal:119  Sikkerhed:0,618
Få timer gammel
7 weeks 7 weeks 7 weeks
7 weeks 7 weeks 7 weeks 7 weeks 7 weeks
5 uger 26-02-2011
Det går rigtig godt med Grace. Hun er en temperamentsfuld lille tæve og det har været rigtig godt for hende, at få en storebror som legekammerat som kan hjælpe med socialiseringen.

Grace har været med en enkelt aften på træningspladsen nu. Da det var meget koldt opholdte hun sig mest under Bo's jakke. Men hun tog oplevelsen super flot. Var nysggerig og undersøgende både inde i klubhuset og ude på træningspladsen. Kørerturen frem og tilbage gik også rigtig godt -  hun sov hele vejen.

Grace er også begyndt at komme med ud i haven når Piña og Kempes skal luftes. Da det stadig er meget koldt udenfor opholder hun sig dog ikke derude så lang tid af gangen. Vi er påbegyndt renlighedstræningen og det går over alt forventning. Hun er stort set blevet renlig på få dage. Siger selv til når hun skal ud.

11 dage 31-01-2011
Så er det tid til en ny opdatering.

Det går rigtig godt. Piña's lille datter stor trives. Idag 11 dage gammel vejede hun 1135 g. Vi har også fundet et navn til hende, Fairmoors Amazing Grace, i daglig tale bliver det Grace.
Øjnene er åbnet, ørene "faldet ned" og hun begynder at kunne gå. Det er utroligt så meget der sker på kort tid.

Piña er en rigtig dygtig hundemor. Efter lidt opstarts problemer, pga kejsersnittet, har Piña 100% accepteret hende.
2 døgn gammel 21-01-2011
Så er det to døgn siden vi fik Piña og hendes datter hjem. Den lille har taget flot på i vægt - 75 g på to døgn. De trives begge fint, og Piña virker til at have affundet sig med opgaven.
Så skete der noget.... 20-01-2011
....Tirsdag aftale vi i samråd med dyrlægen, at hvis Piña ikke havde født i løbet af natten, skulle vi komme onsdag morgen. Desværre skete der ikke noget, så onsdag morgen tog vi som aftalt til dyrlægen.
Efter undersøgelse og scanning, valgte vi i følge dyrlægens anbefaling, at lave kejsersnit. Piña var gået en del over tiden, samtidig med at der ingen tegn på fødsel var. Vi var hos Piña under forberedelserne og først da hun fik noget at falde i søvn på, skulle vi gå.
Det var nok de længste 15 min, før en af sygeplejerskerne kom ud med en lille sort "klump".
Hun kunne fortælle at alt var gået godt og dyrlægen var ved at lukke Piña igen. Desværre var der kun en hvalp i hende. Tror alle tanker og følelser gik gennem os der. Glæde over at Piña havde klaret det fint, og der var kommet en dejlig smuk lille tævehvalp og at ventetiden og alle de søvnløse timer nu var ovre. Men samtidig med også en bekymring over at der kun var en hvalp. Vi ved jo hvor svært det kan være når der kun er en - mangel på søskende gør at det er svært at socialisere hvalpen.
Piña fik lov til at vågne stille og roligt.
En lang tur hjem i bil, med Piña i transportburet og mig med den lille i favnen.

Vel hjemme fik den lille lidt at spise hos Piña og lagde sig til at sove. Piña fik også en velfortjent morgenmad.

Nu er det 14 timer siden vi kom hjem, og begge piger har det godt. Piña er ved at lære den lille at kende, og efter omstændighederne så synes jeg hun klarer det rigtig flot.

Bo og jeg skiftes til at sidde ved hvalpekassen de næste døgn, indtil vi er helt sikre på, at Piña synes den lille er lige så fantastisk som vi gør, og til hun har helt styr på det. De moderlige instinkter er jo ikke helt vakt endnu, når hvalpen er kommet ved kejsersnit. Men det skal nok komme..... Og det bliver den mest forkælede lille princesse.
Vi venter... og venter.... 17-01-2011
Den sidste ventetid er svær. Nu er vi altså klar til deres ankomst. Piña har idag været urolig, har ikke sovet ret meget. Vi har de sidste 3 dage målt hendes temperatur, og idag er den steget igen. Så håber snart de små ser dagens lys - eller det gør de jo ikke de første uger, men at vi så i hvetfald ser dem snart.

Håber næste gang jeg skriver, at jeg kan fortælle om fødsel og de små hvalpe.
5 dage tilbage 13-01-2011

Så har vi mærket spark fra de små hvalpe i maven. Der er virkelig gang i den. En utrolig rørende oplevelse, og frembragte da også lidt fugtige øjne.

Piña sover det meste af dagen. Hun er også begyndt sit redebyggeri i stole, sofaen og hvalpekassen. Idag har hun også lagt mælk til, så alting er ved at være klar til ankomst.
Fra i går nat, sover vi nede i stuen hos Piña så vi kan holde godt øje med om der sker noget.

10 dage tilbage 08-01-2011
Så er der ved at være 10 dage tilbage.

I går aftes tog vi lidt billeder af Piña mens hun havde krøllet sig sammen i "hendes" stol. Hvis der kunne være lyd på billedet havde der også været en højlydt snorken. Som det ses har hun lidt svært ved at blive ved med at være i stolen, men på trods af det, så er det stadig der hun fortrækker at sove.
14 dage til forventet fødsel 03-01-2011
Nu er der kun 2 uger tilbage til vi forventer Piña skal føde. Hun er blevet mere stille og bruger meget af sin tid på at sove. Den sidste uge er hun vokset 6 cm rundt om maven. Er meget spændt på "hvad" der kommer ud af hende.

Klik her for at få dit eget GoMINIsite