KENNEL FAIRMOORS » HVALPE/PUPPIES » B- KULDET / B-LITTER
Dhinna fødte den 21.02.2013 - 10 skønne hvalpe

Miro: Kan ses her på siden, da vi ejer ham selv. Miro er far til over 20 kuld i både Danmark, Sverige og Norge. Han er Dansk Champion og bestået en IPO 3. derudover er han Avlskåret i Rottweilerklubben Danmark.

Dhinna: Kan også ses her på siden. Dhinna er en dejligt, glad og energisk tæve på knap 3 år. Hun har været udstillet flere gange og fået prædikatet Excellent (hvilket er det bedste) og desuden vundet en udstilling, samt blevet bedste tæve på en anden. Dhinna har bestået mentaltesten.

Vi forventer os energiske og mentalt stærke hvalpe efter denne kombination. Hvalpe som vil egne sig både til den aktive familie, til udstilling og træning.
Fairmoors Bulli 27-07-2013
Fairmoors Bulli, har idag været på sin første udstilling i Norge.

Blev BOB puppy -  og klarede det hele rigtig flot.

Stort tillykke fra os, til Bullis ejer, Tone Johansen, NO
6 uger 04-04-2013
Alle hvalpene er nu solgt - og fordelingen af hvalpene vil ske inden for den næste uges tid. Skal lige bruge lidt mere tid på at se dem an, således vi får sat dem sammen med de helt rigtige hjem.

4 hanner skal til Sjælland
1 han skal til Norge
2 tæver til Sjælland
1 tæve til Fyn
1 tæve i Jylland

Er så glad for alle der har reserveret. Må sige jeg synes det er gået stærkt og jeg kunne godt have solgt en del mere. Og ikke mindst tak til de mennesker som har anbefalet mig. Rigtig mange hvalpekøbere er blevet henvist til mig, gennem andre Rottweiler-folk. Så mange tak for det.

Alle hvalpe kommer ud til aktive familier, som vil træne med dem. Glæder mig til at følge dem rundt om i landet (og Norge)

Nu er der 2 uger til at de forventningsfulde hvalpekøbere kan hente deres hvalp -  kan sagtens følge at de er utålmodige - og bare gerne vil have tiden til at gå hurtigt. Jeg har det helt modsat - men sådan er det. Dog glæder det mig, når jeg snakker med de kommende ejere, at der er købt ny kurv, halsbånd, line, madskåle - hjemmet er blevet "hvalpe-sikret" osv. Så er de jo mere end klar til at overtage "arbejdet" og GLÆDEN for mig.

I går blev de præsenteret for griseøre -  det var guf, og kan så håbe at de bider lidt mere i dem, end hinandens. For synes godt nok de slås voldsomt nu.

 
33 dage 26-03-2013
I dag har alle hvalpene søgt efter tørkost -  de synes det var lidt noget tørt noget, men nød at tygge og knase i dem.

Da vejret var ret godt i formiddag, kom de med ud på terressen på et tæppe. De skulle lokkes lidt med mad, men efter kort tid, kom alle ud. De legede og undersøgte det hele. Særligt den gule tæve fik undersøgt og smagt på både sne og jord. Det sidst nævnte bragte dog ikke stor begejstring.

I eftermiddag, efter de havde spist, åbnede jeg op ud til igen, og næsten alle gik rigtig fint ud og fik afleveret det de nu skulle - et par stykker nåede dog kun til dørmåtten. Men nu er renlighedstræningen så småt startet. Håber det bliver ved med at gå i den rigtig retning med vejret, så de kan komme mere og mere ud i haven og opleve lidt af "verden".

I søndags, 2 dage siden, fik alle 2. gang ormekur.

Vi har allerede haft besøg af kommende hvalpeejere - og endnu flere kigger forbi i Påsken. Bliver så hyggeligt at vise de små frem - ved der er mange som glæder sig til at se dem.

 
16 dage 11-03-2013
I dag fik alle hvalpene ormekur for første gang. Ingen af dem synes det lyserøde stas smagte ret godt, men ned kom det.

De tager flot på, men det virker som at Dhinna har svært ved at følge med, med mælken. De "tømmer" hende hurtigt - men det er jo klart med så mange sultne maver. Så tror vi indenfor de næste par dage begynder at forsøge med "rigtig" mad.

Hvalpene har nu også åbnet øjnene helt og de kan høre, så der er gang i kassen når Dhinna nærmer sig, så kun skal have lidt hjælp til at få lagt sig ned, mens vi holder hvalpene lidt væk, så hun ikke kommer til at lægge sig på en af dem.
 
2 uger 07-03-2013
Så er hvalpene blevet 2 uger gamle. Øjnene er på dem alle begyndt at åbne sig, så indenfor de næste dage kan de både se og høre. Så er "freden" ovre og det er ikke længere muligt at snige sig ind på de sovene hvalpe uden de opdager en.
De trives alle rigtig godt. Dhinna har masser af mælk, som de gladeligt guffer i sig, hvilket også kan ses på vægten, som stiger flot. Den blå han, som er den største pt. vejer 1,8 kg.


Desværre mistede vi en af hannerne - efter 4 døgn. Så det vil sige der nu de sidste 10 dage har været 9 hvalpe.

Der er mange henvendelser og en del reservationer allerede, så hvis du/I har interesse i kuldet bede i henvende jer -  således vi kan reserverer en hvalp eller aftale et besøg.

I weekenden bliver der taget nye billeder....
3 dage 24-02-2013
Det går bare så godt med både Dhinna og hvalpene. De har alle taget flot på, flere mere en 100 g siden fødslen. Alle spiser, brokker sig, tisser, sover, tumler -  ja alt hvad sådan nogle små hvalpe skal.

Det var meget stressende for Dhinna at føde, og derfor har hun de føste døgn haft meget brug for vores hjælp til at lægge sig i kassen, lægge hvalpene til, rengøre dem osv.
Men nu er der faldet ro på hende (og os) - så hun klare hun det meste selv.... Det er bare så skønt at se.
Fødslen 22-02-2013

Dhinna fødte således:
Kl. 11.25 - Tæve på 420 g
Kl. 11.50 - Han på 410 g
Kl. 12.02 - en dødfødt han
Kl. 12.48 - en tæve på 390 g
Kl. 13.10 - en tæve på 298 g
Kl. 13.40 - en han på 320 g
Kl. 14.35 -  en tæve på 348 g

Så troede vi hun var færdig og gik ud i haven så hun kunne besørge og Vupti....
Kl. 16.15 - en han på 424 g født i græsset
Kl. 16.45 - en han på 245 g, ligeledes født ude i haven

Kl. 17.22 - en dødfødt han

Endnu en lang pause hvor vi troede at hun var færdig.... men....

Kl. 19.00 - en han på 475 g

Så måtte hun være færdig.... hun virkede afslappet, fik lidt at drikke og skulle ud og tisse.... og

Kl. 20.15 - en han på 404 g - også født udenfor....

Ja, som I måske så kan gætte har hun ikke været udenfor siden.....

Vi sidder hos hende på skift ved kassen og hjælper med at ligge de små til, så de kan spise. Dhinna har klaret fødselen så fint, har selv stået for at få hul på den hinde de bliver født i, bidt navle stregen bortset fra en enkelt. Hun er lidt omtomlet her oven på det hele, men når hun lige falder til ro med det, er jeg sikker på hun bliver en super mor.

Hun har fået havregrød med A38 og kylling i -  det synes hun godt om. Har også fået lidt tørfoder....

 

Fødselen er overstået..... 21-02-2013
Aftenen og natten til den 21. februar 2013 begyndte Dhinna og have veer. Kl. 11.25 blev den 1. født. Den sidste blev født kl. 20.15. En hård omgang for både hvalpe og mor, men alle har det godt, spiser fint og havde en fin vægt ved fødslen.

Der er i alt kommet 12 hvalpe. 8 hanner og 4 tæver. Desværre var de 2 af hannerne døde ved fødslen, så det er blevet til 10 i alt.

Det har været nogle lange døgn, så nu vil både mennesker og hunde have lidt søvn.

Laver update i morgen.... :)

Hvis du er interesseret i en hvalp fra dette kuld, bedes du allerede nu reserverer en, da der allerede er afsat nogle.
 
4 dage til termin 16-02-2013
Dhinna er mere og mere besværet af hendes vægt. Hun sover mange timer om dagen, og lader op til den kommende fødsel.

Hun måler nu 102 cm om maven.

Vi kan mærke de små sparke hele tiden, de er meget aktive. Og når hun ligger på maven, så kan man se de sparker.

Hun har ikke den store appetit, så der bliver kræset lidt ekstra om hende, med pølser, frikadeller m.m. i maden.

Hvalpekassen kom ind for ca 2 uger siden, den sover hun i eller ved siden af om natten. Der ligger dyner og tæpper i kassen, som hun graver rundt i, så "reden" er ved at være klar.

Glæder os så ubeskriveligt meget.

Har også fået en del henvendelser på kuldet, og flere reservationer. Dejligt at der er så stor interesse og særligt at det er fra folk som gerne vil træne. Det vægter vi højt!!!

 
15 dage til termin 05-02-2013
Dhinna har nu ca. 15 dage tilbage af hendes drægtighed.

Hun vokser fint. Har i dag målt hende om maven og hun måler 95 cm.

Hun er blevet meget mere stille, og sover en del i løbet af dagen.

Her til aften har jeg også mærket liv for første gang - en helt vild fantastisk oplevelse.

15 dage tilbage af drægtigheden 15 dage tilbage af drægtigheden 14 dage inde i drægtigheden 17 dage 17 dage 17 dage
17 dage 17 dage 17 dage
Klik her for at få dit eget GoMINIsite