KENNEL FAIRMOORS » HVALPE/PUPPIES
Når du køber hvalpe hos Kennel Fairmoors

Vi avler kun på Dansk Kennel Klub ( DKK) godkendte avlsdyr, som har opnået alle betingelserne for, at blive stambogsført ved DKK.

Vores tæver er racetypiske Rottweilere, med et godt sind og en høj drift og belastbarhed. Vi avler kun på tæver, som vi mener, opfylder kravene for at avle sunde og mentalt stærke hvalpe.

De hanner vi bruger i avlen, er ligeledes racetypiske Rottweilere, som har bevidst at de både egner sig til brugsarbejde og er fysisk og mentalt stærke. Vi kører gerne langt for, at finde den rigtige han. Så der vil både blive brugt hanner fra ind- og udland -  men nok primært Tyskland.

Vi forbeholder os altid retten til, at afvise hvalpekøbere, hvis vi ikke mener, at en Rottweiler er hunden for vedkomne. Rottweileren er en fantastisk familie hund, men den har også brug for kærlige men faste rammer og mental og fysisk aktivering for at fungere optimalt.

Kennel Faimoors hvalpe er altid:
- Med DKK stambog
- Sundhedstjekket af dyrlæge
- Fået ormekur og vacciner
- Chippet

Derudover følger der også en hvalpepakke med, som indeholder både foder og legetøj m.m.

Desuden så sørger Fairmoor's for 6 mdr. medlemskab af Rottweilerklub Danmark, så frem købere ikke allerede er medlem.

Opdræt:
Hvalpene fødes og opvokser inde i stuen.
De er vant til dagligdagens larm, fra familien, børn og div. elektroniske maskiner som støvsuger.

Inden hvalpene flytter hjemmefra har de været ude at køre bil, været med på træningspladsen og i skoven. Så den første socialisering af omverden er begyndt.


Opfølgning af hvalpen:
Som køber har du altid mulighed for, at ringe eller komme forbi, hvis der er brug for råd eller vejledning.

Vi vil tilstræbe minimum en gang om året at afholde kuldtræf, hvor hvalpekøberne har mulighed for, at mødes og se søskende og andre hunde fra Kennel Fairmoors.

Hvis du skulle have fået interesse så er du altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak om aktuelle eller kommende  hvalpekuld.
 
Når vi har hvalpe, så anbefaler vi reservation.
Klik her for at få dit eget GoMINIsite