KENNEL FAIRMOORS » NYHEDER/NEWS
Marienlunds Kempes stiller til DM 2015 21-07-2015
Marienlunds Kempes stiller til RKD SPH1 DM 2015

DM afholdes i Ishøj Rottweilerklub den 31. juli - 2. august 2015.

FAIRMOORS ER SPONSOR TIL DM 2015
DANSK CHAMPION 27-01-2015
På RKD's Jubilærums udstilling d.20. september 2014, blev Marienlunds Kempes DANSK CHAMPION (DKCH). Derudover fik han den flotte titel som Jubilærums Vinder.
DKK udstilling i Vejen 21-08-2014
Marienlunds Kempes stille i brugsklassen på DKK udstillingen i Vejen. Han opnåede sit 2. cert - så nu skal det sidste jagtes, så den unge fyr kan få titlen som DANSK CHAMPION. 
Rottweilerklubbens IPO DM 2014 21-08-2014

Marienlunds Kempes deltog til Rottweilerklubbens Danmarksmesterskab i en IPO1. 
 

Desværre blev vi disket i gr. C, da Kempes ikke nåede figuranten i flugten. Aldrig set før - håber ikke det opleves igen. Men vi er den erfaring rigere og kommer igen!

 

Fairmoors Boscha deltog også i en BpB, som hun bestod, samt hun fik pokalen for yngste beståede begynder hund. Rigtig flot og stort tillykke til Per. 

Priska snød os...... dobbelt! 26-03-2014

Priska blev sidst i januar parret med Bullweih. Både turen til Tyskland og parringer forløb upåklageligt. Vi vidste at hun var parret på det korrekte tidspunkt, grundet progesteron test hos Katrine i Hadsten.

Den 25. februar - på 29 dagen ift. parring fik vi Priska scannet -  vi var ikke i tvivl om at hun var drægtig, mere for at få bekræftet at alt var som det skulle være, og måske kunne se hvor mange hun gemte på. Vi ventede i spændig og kiggede med store øjne på skærmen, som viste at der desværre ingen hvalpe var i hende. Dybt ulykkelige tog vi derfra, med den mærkeligste fornemmelse. 

De næste knap 4 uger levede Priska et ganske almindeligt liv, med nedsat kost - mere motion og ingen særlige forbehold. Men i sidste uge, synes jeg at hun havde lagt sig ud - patterne begyndte at hænge, samt der kom klar udflåd ud af hende. Google er en kær ven - og jeg kunne ingen ting finde - udover drægtighed - som skulle give disse syntomper. Udover livmoderbetændelse. Men var overbevist om, at det ikke var det, da Priska søster Piña netop blev opereret for det i efteråret, og det "så" anderledes ud. Priska har hele tiden haft en kæmpe appetit - og der røg gerne en finger eller 5 med når hun skulle have en godbid.

Nå men for at få ro i sjælen tog vi fredag den 21. marts - 9 dage før termin - til dyrlæge igen og fik taget et røgnten. Og sørme om hun ikke gemte på 2 hvalpe i maven.
Hvor de lige har befundet sig, ved den første scanning - ja det ved kun de og Priska, men hun har gemt dem godt.

Så nu har vi lavet alle forberedelser, fået hvalpekassen ind, ændret foder osv. Og nu venter vi bare på at de 2 små kommer til verden - forhåbentlig friske og levedygtige. 

En rutsje tur i hele følelsregisteret. Det var Bo som tog hende til dyrlæge og så billederne, da jeg skulle arbejde. Så der gik nogle dage før jeg ligesom forstod at der var hvalpe i hende. Og nok først da jeg mærkede dem i Priska mave - hvor de sparker rundt - at jeg blev helt sikker. 

 

Marienlunds Kempes - Udstilling i Fredericia 10-02-2014

DKK international udstilling, Fredercia - den 8. februar 2014

Marienlunds Kempes
(Heitah's Tiger-Lucas x Marienlunds Komtess)
HD: A  AA:0

UHM, FP, IPO1

Brugsklasse hanner - Excellent, CK, CERT, CACIB, BIR - BIG4

Priska er parret med Bullweih 29-01-2014
Priska er den 27. + 28. januar 2014 parret med den tyske han Bullweih vom Schandpfald. 2 vellykkede parringer og forventet termin den 30. marts 2014.
Parring 2014 07-12-2013
I starten af 2014 forventer vi at Priska skal parres, og have hendes sidste kuld. Læs mere omkring parringen HER
Vi venter hvalpe 01-06-2013
Priska er parret med Boss Vom Kriegsdamm. Der er nu 14 dage til forventet fødsel.

Boss deltog til IFR World Championship IPO3 sidste år. En rigtig flot brugshund, som bestemt har mentaliteten i orden. Boss har udover IPO3 også en Körung som er den tyske avlskåring.

Priska har Danmarks højeste HD index, så forventer ekstrem god sundhed på disse hvalpe.

Ring eller mail hvis I ønsker at høre mere om kuldet.
 
IFR World Show 2013 01-06-2013
Miro blev stillet i Veteran klassen på Verdens udstillingen for Rottweiler den 26. maj 2013. Skrap konkurrence i den klasse, da der var flere meget kendte og flotte herre. Dommer Yvonne Bekkers havde kun roser at sige om klassen.
Det endte med at Miro blev nr. 2, med Excellent CK - tabte til sin far -  Arzadon Tayson. Dommeren synes Miro havde bedre bevægelser, men Tayson vandt, da han var 2 år ældre.

En dejlig måde at slutte Miros udstillings karrierer af på - selvom jeg nu gerne ville have vundet og fået den store pokal med hjem.
Vi venter hvalpe i februar..... 19-01-2013
Dhinna er parret med Miro midt i december 2012.

Hun er hun halvejs i hendes drægtighed og der begynder at være tegn på, at hun bære rundt på små guldklumper.

Det er muligt at reserverer hvalpe fra dette kuld - så kontakt os hvis det her interesse.
KEMPES BESTÅET BPB 28-12-2012

Kempes bestod den 8. december 2012 en BpB med 84 point.

Kempes' første prøve men bestemt ikke den sidste.

KEMPES BESTÅET UHM 28-12-2012
Marienlunds Kempes bestod den 2. september 2012 en UHM (UngHundeMentaltest) i Rottweilerklubben. Testskemaet vil snarest blive lagt ind på Kempes' side.
Klik her for at få dit eget GoMINIsite